На кадри, разпространени в социалната мрежа Facebook, се вижда как автомобил

...
На кадри, разпространени в социалната мрежа Facebook, се вижда как автомобил
Коментари Харесай

Шофьор блъсна куче пред очите на стопаните му и продължи

На фрагменти, публикувани в обществената мрежа Фейсбук, се вижда как автомобил блъска куче пред очите на стопаните му. След случая колата стопира за секунди, само че по-късно потегля и напуща мястото, написа.
Прочетете още
Удареното куче пък стартира да бяга в незнайна посока, а стопаните му потеглят след него. Това се е случило на 27-ми октомври в 16:30 часа в софийското село Микрево. 

" Кучето ни беше блъснато пред нас. След 7-часово търсене от мен, фамилията ми и няколко други лица, които непринудено се включиха, кучето беше открито ", написа Антон Балев. Именно той показа фрагментите от камерата, снимала случая. 

Антон Балев споделя, че удареното куче е на три месеца и се споделя Арес. Кучето няма съществени пострадвания, само че е много уплашено.

Мъжът не пропусна да благодари на хората, които са се присъединили в издирването на животното.

" Ние всички го обожаваме и доста се бяхме тормозили за него. За благополучие към този момент е у дома, популярност Богу е здрав, много изплашен, само че с времето ще мине. Благодаря на всички за съчувствието и на тези, които се включиха в издирването! ", написа той.

Балев твърди, че автомобилът, блъснал кучето му, е бил ръководен от жена. След като блъснала кучето, шофьорката се провикнала през прозореца на колата: " К`во си го пуснал това куче по този начин, ами не си го вързал ", споделила тя.

" От видеото се вижда всичко, дори не спря да се извини и да покаже, че съжалява, противоположното - наподобява все едно преднамерено не понижи. Ми, в случай че по този начин ми беше блъснала детето (защото и него не го връзвам) какво трябваше да направя тогава?! Било я боязън да не я удрям, че съм бил доста нападателен, разбираш ли!? И по институциите върви да се жалва, че доста съм я стресирал, вместо да се включи в издирването. Следващият път пробвай да си по-човечна и се извини, пък да забележим дали ще има експанзия тогава, само че за жалост всички знаем, че по този начин си научена ", приключва обявата си мъжът.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР